Jeden svět na školách: studentské volby, aktuální projekty

Studentské volby

Na podzim proběhnou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Studentské volby budeme pořádat 20. a 21. září 2021.  

Studentské volby 2021 budeme organizovat, jestliže aktuální pandemická situace umožní výuku běžně ve školách. V případě distanční výuky nebudeme Studentské volby pořádat.  

Přihlásit se můžete do 13.9. 2021. 

Vzdělávací program Kdo jiný?

Po menší pauze se projekt Kdo jiný? opět vrací do škol. Připravili jsme pro vaše studenty intenzivní vzdělávací program, díky kterému se během jednoho pololetí naučí přetavit své nadšení do vlastních projektů.  Letos chceme podpořit především projekty v oblasti klimatické změny, zodpovědné spotřeby a obecně životního prostředí.

Kde brát tipy do hodin k mediálnímu vzdělávání? 

Pravidelná dávka inspirace k mediálnímu vzdělávání, která na Vás bude čekat dvakrát měsíčně ve Vašem e-mailu. V Bulletinu najdete zpracované výukové materiály, informace o chystaných mediálně-vzdělávacích akcích nebo odkazy na zajímavé články a studie.

Nenechte si ujít intenzivní celoroční kurz mediálního vzdělávání 

Už v říjnu startujeme bezplatný akreditovaný kurz mediálního vzdělávání v rozsahu 40 hodin. Účastníky čeká sedm půldenních seminářů a webinářů se zkušenými lektory, pravidelná možnost sdílení zkušeností, hosté z oboru (novináři a mediální odborníci), metodická podpora a projektové dny na školách.  

Předplatné Deníku N pro studenty s mimořádnou slevou 50%

Jak ve studentech podporovat zájem o veřejné dění? Při příležitosti zahájení akademického roku pro ně Deník N připravil speciální nabídku: roční studentské předplatné za poloviční cenu.